Verzenden & retourneren

 


Je bestelling wordt gratis bezorgd in heel Nederland! 


Levertijden
Ons streven is dat de bestelde producten, welke uit voorraad leverbaar zijn, binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling worden verzonden. Mocht een artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Bij een artikel uit eigen productie kunnen wij deze regel niet hanteren. De levertijden van deze artikelen staan afzonderlijk genoemd en hiervoor wordt z.s.m. met jou een bezorgafspraak gemaakt.

Verzending grote artikelen
Voor verzending van grote artikelen en meubels, maakt Mooi van Metaal gebruik van een transportbedrijf. Wanneer het door jou bestelde product klaar is voor verzending zullen wij je per email of telefoon benaderen om een afspraak te maken voor de levering. Meubels kunnen niet in het weekend geleverd worden. Op de dag van levering dient er iemand aanwezig te zijn om de levering in ontvangst te nemen. Let op: Het transportbedrijf levert af tot aan de voordeur (begane grond) en is niet verplicht om te helpen met het naar binnen tillen van het meubel.

Retourneren
Is het product niet helemaal naar wens? Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Geen probleem! Bij Mooi van Metaal kan je  het ontvangen product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Graag eerst even contact met ons opnemen, alvorens je het retour naar ons terug stuurt.

De artikelen dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden naar:

Mooi van Metaal
Hakertweg 1a
7157 CS Rekken

De retourkosten die worden gemaakt voor het terugsturen van de artikel(en), zijn voor eigen rekening.